ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Västsvenskt fokus på Business Arena Stockholm

7 september 2016

Göteborg

Välkommen till Speakers Corner med fokus på Göteborg och Västra Götaland. Vi tar tempen på regionen, dess utmaningar och möjligheter. Bedömningar och beräkningar har gjorts att upp emot 1000 mdr skall investeras de närmaste åren i regionen. Stora megaprojekt är pågående och planeras. Under Business Arenas två dagar samtalar vi med och intervjuar några personer som har stor påverkan och inflytande i hur staden och regionen skall utvecklas. Under ledning av Rudolf Antoni ger vi dig som investerare och etablerare en god insikt i möjligheterna som regionen besitter och du får även möjligheten att träffa de ledande personerna i regionen.

Välkommen till ett Speakers corner, Lounge 5 plan 4 med fokus på Västsverige.

Se hela programmet här

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

Tack Malmö!

Tack Malmö!

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015