ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Var går de ideologiska skiljelinjerna i den sociala bostadspolitiken?

2 september 2015

I dag (2015-09-02) skriver Annie Lööf (C) och Ola Johansson (C) i DI att Centerpartiet är beredda att jobba i blocköverskridande överenskommelser för att se över de ekonomiska styrmedel som påverkar hushållens skuldsättning, däribland ränteavdraget. Målet är bland annat att underlätta för unga att få sin första bostad.

På Business Arena Stockholm den 16 september diskuterar vi bostadspolitik, med en social bostadspolitisk inriktning. Hur ser egentligen de ideologiska skiljelinjerna ut vad gäller social bostadspolitik? Vad säger de olika partierna? I en av programpunkterna gästas vi av Conny Wahlström (Mp), statssekreterare till bostadsminister Mehmet Kaplan, Robert Hannah (Fp) bostadspolitisk talesperson, Ewa Thalén Finné (M), bostadspolitisk talesperson och Hillevi Larsson (S), bostadspolitisk talesperson. Läs mer om programpunkten här

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015