ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Välkomstträffen i Göteborg hålls i Imagine den 5:e april

4 januari 2017
Svenska Mässan & Gothia Towers. Foto: Svenska Mässan

Välkomstträffen kommer att hållas i  skybaren Imagine på våningsplan 29 i Gothia Tower 3 (Registreringen sker på våning 28). På välkomstträffen har du möjlighet att skapa affärsnytta och knyta kontakter, du kan också hämta ut din inträdesbiljett till Business Arena som går av stapeln dagen därpå, den 6:e april. Du anmäler dig till välkomstträffen i samband med att du bokar din biljett till Business Arena Göteborg. Bland annat kommer Ann-Sofie Hermansson, kommunstyrelsens ordförande, Göteborgs stad och Johan Zetterstedt, vd, Fastighetsnytt att tala.

 

Kvällens program kommer inom kort.

 

Datum: 5 april kl.19-22.00

 

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015