ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Välkomstträff på 29:de våningen

9 november 2017

EDIT 27/3 klockan 11.00: Välkomstträffen inför Business Arena Göteborg den 9/4 är nu fullbokad. Det går inte längre att anmäla sig till välkomstträffen, men anmälan till själva kongressen är fortfarande öppen.

–Ursprunglig text–

Den 9 april 2018, dagen innan Business Arena Göteborg tisdagen den 10 april, bjuder vi in till välkomstträff. Platsen är skybaren Imagine i Gothia Towers, på våningsplan 29.

Det blir en trevlig kväll med förfriskningar, tilltugg och inte minst – en fantastisk utsikt! Du måste vara anmäld för att delta, och du meddelar din närvaro i samband med din anmälan till Business Arena Göteborg. 

Vi startar klockan 18.00 och minglar fram tills klockan 21.00. Välkommen!

Till anmälan för Business Arena Göteborg

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015