ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Välkomstträff 20 mars i Norrköping

27 februari 2019

Anmäld till Business Arena Norrköping? Välkommen till en trevlig mingelkväll 20 mars i en av Norrköpings mest omtalade fastigheter!

Kvällen den 20 mars 2019 bjuder vi in till välkomstträff inför Business Arena Norrköping. Vi håller till i Magnentus Buildning från klockan 17.00-19.00. Värdar för kvällen är Slättö Fastigheter och Business Arena. Hälsar välkommen vid 17.30 gör Martin Andreae, kommundirektör vid Norrköpings kommun och Johan Karlsson vd, Slättö Fastigheter.

Du måste vara anmäld för att delta och du meddelar ditt deltagande i samband med din anmälan till Business Arena Norrköping. Begränsat antal platser. Anmäl dig här >>

Adress:
Magnentus Building
Nya Torget, Hospitalsgatan 30
602 27 Norrköping

Om fastigheten: 
Skeppet 10 har kallats ”en av Norrköpings tråkigaste fastigheter”. År 2013 övertog fastighetsbolaget Magnentus i Norrköping byggnaden och påbörjade en massiv renovering. Med inspiration från internationella projekt skapades en helt unik kontorsfastighet, Magnentus Buildning, som bland annat har en stor pool som inredningsdetalj.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015