ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Välkomstanförande av Katrin Stjernfeldt Jammeh

3 april 2014

”Tragiskt att behöva tysta det här sorlet”, inleder Caroline Sundewall, moderator för den fullsatta gemensamma inledningen. ”Det här rummet visar att det finns ett stort intresse för fastighetsbranschen”.

Katrin Stjernfeldt Jammeh, kommunstyrelsens ordförande i Malmö, håller i välkomstanförandet och berättar om en ung, växande och levande stad. En stad som många sneglar på med avund och en stad som vinner priser för hållbarhet och innovation. Malmö. ”Man måste våga ligga i framkant”, säger hon om Malmös utveckling.

Katrin Stjernfeldt Jammeh pratar också om de utmaningar som Malmö tampas med, som infrastrukturproblem, arbetslöshet och skola. ”Enorma satsningar på den fysiska miljön krävs, fortsatta satsningar på social hållbarhet behövs och vi måste få bukt med arbetslösheten. Det måste Malmö ta itu med”.

jammeh

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

Tack Malmö!

Tack Malmö!

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015