ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Välkommen till södra Sverige

26 februari 2018

Två högre lärosäten i världsklass, två sjukhus i världsklass, ledande forskningscentra, en bro och en ytterligare en på gång. Södra Sverige är porten till omvärlden och en region med en ung, mångkulturell befolkning. Genomförda och pågående investeringar gör att det finns enorm potential för utveckling och tillväxt, i synnerhet i det transnationella samarbetet.

Samtidigt brottas Sveriges södra region med stora sociala utmaningar, vilket ofta får medial uppmärksamhet, men utmaningar innebär också möjligheter. Vi inleder Business Arena Malmö den 24 april med en diskussion om hur södra Sverige ska maximera sina möjligheter. På scen ser vi Katrin Stjernfeldt Jammeh, KSO, Malmö stad, (S), Anders Almgren, KSO, Lunds kommun, (S), och Peter Danielsson, KSO, Helsingborgs stad (M). Modererar gör Sabinije von Gaffke.

Missa inte det under den gemensamma inledningen med start klockan 09.00.

Anmäl dig till Business Arena Malmö här

Ta del av den första versionen av programmet för Business Arena Malmö här >>

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev