ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Välkommen på partnerträff inför Business Arena Stockholm

26 april 2017

Onsdagen den 17 maj är det dags för årets partnerträff inför Business Arena Stockholm.

Som medarbetare på ett företag som är partner till Business Arena har du möjlighet att anmäla dig till vår partnerträff inför Business Arena Stockholm. Partnerträffen är en bra uppstart för Business Arena Stockholm och en viktig del i nätverkandet och förberedelserna inför höstens konferens.

Något som säkerligen inte gått obemärkt förbi är att mediekoncernen Bonnier vid årsskiftet tog över Fastighetsnytt som ny ägare. Johan Zetterstedt, grundare av Business Arena och Fastighetsnytt, kommer tillsammans med de nya ägarna från Bonnier berätta mer om sin syn på Business Arena, fastighetsbranschen och sin egen utveckling de närmaste åren.

Partnerträffen inleds med ett panelsamtal under ledning av moderatorn Karin Klingenstierna. Bland talarna finns Bonniers koncernchef Tomas Franzén, Lotta Edling som är chefredaktör och ansvarig utgivare för Dagens Industri och Anders Eriksson, affärsområdeschef Bonnier News.

Det finns ovanligt mycket angelägna ämnen att ta upp under årets Business Arena Stockholm. Brexit, en ny amerikansk politik, svensk värnplikt återinförs. Nya skatteregler för fastighetsbranschen, ett högre tempo i bostadsbyggandet. Under partnerträffen kommer medarbetare på Fastighetsnytt och Business Arena att berätta om arbetet med konferensen. Viktig information för dig på ledningsnivå som ser Business Arena som en viktig plattform för företagets kommunikation mot branschen.

Platsen för årets partnerträff är Scandic Continental, Vasagatan 22, 111 20 Stockholm. Registreringen öppnar klockan 12.00 i samband med lunch som serveras. Programmet pågår mellan 13.15 och 14.15.

Här kan du anmäla dig!
Observera att antalet platser är starkt begränsade i år – först till kvarn gäller.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015