ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Vad händer på börsen?

25 augusti 2015

”Börsexperten Peter Malmqvist varnar för att börsen snabbt närmar sig en skräcknivå. Faller börsen under den nivån kan fallet hastigt bli värre. Även andra experter varnar för en skakig nivå”.

Det kunde vi läsa i SvD i går (24/8 2015). Den 17 september kommer Peter Malmqvist, journalist och finansanalytiker på EQR till Business Arena Stockholm för att moderera seminarium 10, Vad innebär minusräntan för fastighetsbranschen?

En av de övriga experter som SvD intervjuar i artikeln är Robert Bergqvist, chefekonom på SEB. Den 16 september medverkar han i programpunkten Den rådande deflationen – prisstabilitet eller jättehot mot ekonomin? i seminarium 1 kl. 16:30.

Är man intresserad av området börs finns många programspår att välja mellan under Business Arenas två dagar, bland annat fördjupningen Rusning till börsen – hur länge håller det i sig?

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

Tack Malmö!

Tack Malmö!

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015