ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Vad händer när konjunkturen viker?

14 januari 2019

De senaste åren har förhållandena varit gynnsamma för bostadsbranschen – inte minst i norra Sverige. Hur kommer branschen att utvecklas om, eller snarare när, konjunkturen vänder? Vad händer med planerade och påbörjade bostadsprojekt i norra Sverige? Och vad händer med privatekonomin för de som köpt en bostad i norra Sverige under en gynnsam marknad?

Lyssna till ett anförande av Robert Boije (bilden), chefsekonom, SBAB i ”Vad händer när konjunkturen viker..?” som följs upp av en paneldiskussion i ”…och hur ska det gå för hushållen?”. Paneldeltagare är Ulrika Blomqvist (bilden), vd, Bostadsrätterna, Peter Sörman, vice vd, näringspolitisk chef, Fastighetsägarna MittNord AB, Johanna Kull, sparekonom, Avanza och Martin Hofverberg (bilden), chefsekonom, Hyresgästföreningen.

Se programmet på webben här eller via pdf-format här (uppdaterat 11/1).
Till anmälan >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015