ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Vad är Kommunicate?

27 november 2017

För rutinerade Business Arena-besökare är ”Kommunicate” inget okänt begrepp. Sedan 2015 har Kommunicate varit ett givet inslag i Business Arenas program som kommunernas egen mötesplats under pågående kongress. Här ges möjlighet för kommuner att presentera framtidsplaner för fastighetsbranschen och potentiella investerare på plats. Det kan handla om utvecklingsplaner, markanvisningar, förändringar i det egna fastighetsbeståndet eller vad som är på gång avseende infrastruktur. Den uppskattade aktiviteten leds av statsvetaren Stig-Björn Ljunggren.

Vill du veta mer om Kommunicate eller känner du någon som borde stå på scen? Kontakta Jimmy Balmain Lehtinen (072-589 07 02 eller jimmy.b.lehtinen@fastighetsnytt.se)

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015