ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Utrikeskorrespondenterna – Vad formar bilden av Sverige?

20 augusti 2019

Världsbilden formas av media. Samma sak gäller bilden av nationen gentemot världen. Den makt som mediehusen och journalistiken besitter för att förmedla världens nyheter till mänskligheten är stor. Hur uppfattas Sverige i andra länder? Vilka är de viktigaste skeendena i världspolitiken idag? På Business Arena Stockholm finns utrikeskorrespondenter från några av världens mest framstående mediehus på plats och reder ut.

Lyssna till panelsamtal mellan Ariane Sains, Sverigekorrespondent, The Economist, Economist Intelligence Unit, Petja Pelli, Sverigekorrespondent, Helsingin Sanomat, Irina Dergacheva, Sverigekorrespondent, Nyhetsbyrå ITAR-TASS och Philip O´Connor, frilansjournalist och utrikeskorrespondent. Panelen modereras av Anna Frankzen Starrin, Trend & Situation Analyst, Anna Communication.

Se programmet i sin helhet >>
Säkra din plats till Business Arena Stockholm här >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015