ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Utmaningar och möjligheter inom samhällsbyggnad

3 mars 2017

 

Svenskarna flyttar till de större städerna och det behövs massor av nya bostäder, arbetsplatsområden och ny infrastruktur. Det ska byggas, finansieras och förvaltas fastigheter i en väldig skala. För att detta ska lyckas måste branschen attrahera kompetent arbetskraft och konjunkturen måste hålla farten uppe. På den gemensamma inledningen till Business Arena Göteborg den 6 april diskuterar en kunnig panel samhällsbyggnadssektorn och dess framtid.

Panelen består av Peter Wågström, vd, NCC, Mariette Hilmersson, vd, förvaltnings AB Framtiden, Johan Skoglund, vd och koncernchef, JM och Jesper Göransson, vd och koncernchef, Peab.

Anmäl dig här>>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015