ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Upptäck nyttan med Business Arena-appen

30 maj 2017

Genom att ladda ned Business Arena-appen slipper du inte bara hålla reda på ett fysiskt program under Business Arena Almedalen, du kan även skapa ditt eget programschema. Dessutom ökar du din tillgänglighet och synlighet på plats. Lägg in uppgifter som telefon, företag och mejladress och gör det lättare för andra deltagare på plats att ta kontakt med dig.

Såhär använder du Business Arena-appen:

Steg 1: Ladda ned appen

Ladda ned appen i App Store eller Google Play. Sök på ”Business Arena”.

Steg 2: Fyll i ditt namn och aktivera eventet

För att få tillgång till Business Arena Almedalen i appen behöver du aktivera eventet. När du öppnar appen första gången skriver du in ditt för- och efternamn, och väljer sedan Business Arena Almedalen i menyn. Tryck sedan på ”Aktivera event”. Klart!

Steg 3: Se till att du syns i deltagarlistan

Appen utgör en mötesplats i mötesplatsen, där du kan interagera med andra deltagare som besöker Business Arena Almedalen. Under fliken ”Deltagare” i menyn kan du se andra deltagares profiler, samt editera din egen. Genom att gå in och redigera din profil kan du lägga till uppgifter som titel, företag, telefonnummer, e-mail och sociala medier-konton, vilket vi rekommenderar för att få ut mesta möjliga affärsnytta på plats.

Steg 4: Gör ditt eget program

Se programmet och samla alla dina favoritpunkter direkt i telefonen! Med appen kan du göra ett eget programschema genom att favoritmarkera seminarier du är intresserad av. Ett mycket mer hållbart och miljösmart alternativ än ett tryckt program!

Steg 5: Ställ en fråga till panelen

Väl på plats kommer du under funktionen ”Dialog” att kunna ställa anonyma frågor till panelerna i några utvalda seminarier. Vilka dessa är står tydligt i menyn. Observera att funktionen inte fungerar under de seminarier som inte finns med på listan.

Vi ses på Restaurang Supper på Burmeister den 3-7 juli!

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015