ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Upptäck Framtidsforum på Business Arena Stockholm

25 augusti 2016

Framtidsforum BA Stockholm

I en avslappnad miljö på plan 5 (balkongen) kan du under båda dagarna lyssna till intressanta och framtidsorienterade 10-minutersföreläsningar som avlöser varandra. De som talar är erfarna personer från olika delar av branschen. Tanken är att inspirera till nytänkande och kanske provocera lite.

Onsdagens tema är ”Framtidens hållbara städer” där vi tar upp frågor som t.ex. Vad är en hållbar stad? Hur ser man på framtidens städer idag och hur bedömer man att morgondagens stadsbor vill bo, arbeta och leva? Vilka tekniska innovationer utvecklar och testar man idag som kan vara en självklarhet imorgon?

Under torsdagen fokuserar vi på ”Fastigheter, digitalisering och framtid”. Hur vill vi leva och bo i framtiden och hur skall det kopplas till arbete och arbetsplatser? Vilka nya trender ser vi inom boendet och på kontorsarbetsplatsen?

Se hela programmet här

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015