ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Uppsala: Ett varumärke för framtiden?

3 oktober 2018

En kraftfull, modern stad med ett kunskapsintensivt näringsliv har alla kvalitéer i världen att bli ett ledande globalt varumärke. Eller? Uppsalas varumärke vilar sannerligen på en robust grund – men kräver ständig utveckling.

Vad säger Uppsalas näringslivsdirektör, en erkänd varumärkesexpert och chefen för ett av världens ledande innovationscenter om det uppländska varumärkets framtid?

Välkommen till Business Arena Uppsala 14 november!

Business Arena Uppsala är en del i konceptet Business Arena Satellit – kongresser med lokala fastighets- och samhällsbyggnadsfrågor i fokus. Under en heldag samlas branschfolk, lokala politiker och investerare för kunskapsutbyte och nätverkande.

Dagen summeras med en panel om Uppsalas varumärke där Charlotte Skott, näringslivsdirektör och vd för Destination Uppsala AB, Olof Ålenius, vice vd vid Doberman och Jonas Åström, chef för UU Innovation deltar. Missa inte det!

Säkra din plats här >>

Se hela programmet här >> 

 

Boka ett mötesrum
Business Arena är branschens mötesplats! Som medarbetare på ett företag som är partner till Business Arena Uppsala kan du boka ett privat mötesrum i anslutning till kongressen. För bokning och frågor, vänligen kontakta projektledare Cecilia Diamond:
cecilia.diamond@fastighetsnytt.se / 073-558 66 43

Ökad synlighet – bli partner!
Förstärk företagets synlighet i fastighetsbranschen och möjliggör affärsdrivande möten – bli partner till Business Arena Uppsala! Vill du vara med? Kontakta Kristian Wallgren för mer information:
kristian.wallgren@fastighetsnytt.se / 070-488 86 04

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015