ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Universitetets betydelse

29 oktober 2018

Uppsala är en universitetsstad, där framför allt Uppsala universitet märks tydligt. Universitetet är ett av Europas främsta, är en viktig arbetsgivare och ger upphov till nya företag.

På Business Arena Uppsala den 14 november ställer vi oss frågan hur viktigt universitetet egentligen är för Uppsala och stadens näringsliv. Vilka steg måste tas för att förverkliga den kunskap som alstras?

Välkommen att lyssna till en panel med flertalet kunniga talare – bland andra Andreas Larsson, vd för forumet STUNS, som samlar universitet, näringsliv och offentlig sektor i Uppsala till samverkan.

Läs mer om programpunkten här 

Anmäl dig här 

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015