ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Tre tips ur Luleå-programmet

25 april 2018

Den 29 maj befinner vi oss i Luleå för att genomföra den första arenan i satsningen Business Arena Satellit. Nu kan du ta del av programmet för heldagen. Här följer tre tips på programpunkter som du bara inte får missa!

Lyssna till ett anförande av digitaliseringsexperten Darja Isaksson, medlem i regeringens innovationsråd och en känd föreläsare i ämnet. Därefter följer en uppföljande paneldiskussion med bland andra Niclas Bergman, strategichef vid Telia företagsaffärer.

 

 

 

Hyres- och transaktionsmarknaden
Knut Rost, vd för Diös, deltar i en paneldiskussion om den kommersiella fastighetsmarknaden i Luleå, ackompanjerad av bland andra Anders Jörnsköld, vice vd, Newsec Sweden och Thomas Holm, vice vd, Svenska Handelsfastigheter.

 

 

 

I denna energifyllda programpunkt lyssnar vi till Christer Ljunggren, vd för Vattenfall Vattenkraft. Han får bland annat sällskap av Sveriges samordnings- och energiminister Ibrahim Baylan (S) i panelen som diskuterar Norrbottens roll som infrastrukturens nav internationellt.

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015