ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

BUSINESS ARENA UMEÅ 2016: Tre städer i framfart

19 februari 2016

Luleå, Sundsvall och Umeå är tre norrländska städer med stark tillväxt. Här finns bland annat en viktig IT- och dataindustri, moderna hamnar, universitet och ett framstående universitetssjukhus. På Business Arena Umeå nästa vecka, under temat Regioner i tillväxt, tittar vi i tre separata fördjupningar närmare på utvecklingen av de tre olika städerna.

I Luleå ska växa – hur blir planerna verklighet? pratar vi om Luleå kommun. I Ökad framtidstro i Sveriges centralaste stad – går Sundsvall mot ljusare tider? diskuterar vi Sundsvall med bland annat kommunstyrelseordföranden Peder Björk och i Full fart i Umeå fördjupar vi oss i Umeås utveckling med bland annat kommunstyrelseordföranden Hans Lindberg.

Vi kompletterar med en unik rapport av Fastighetsägarna MittNord, som för första gången presenteras på Business Arena. Studien, som undersöker vilken Norrlands mest attraktiva kommun är, är nedbruten på kommunnivå där åtta av de mest framträdande kommunerna SWOT-analyseras och presenteras i form av ett fastighetsindex som rangordnar respektive kommun utifrån efterfrågan på bostads- och lokalmarknaden. Rapporten ger översiktlig bild av investeringsläget i norra Sverige. Något du med investeringsplaner i Norrland inte får missa! Läs mer

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

Tack Malmö!

Tack Malmö!

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015