ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Tre snabba med Johar Bendjelloul

9 november 2018

Många känner säkert igen hans röst från radion eller kommer ihåg honom från TV. Johar Bendjelloul är journalisten som efter 22 år på public service värvades till Dagens Nyheter, där han nu är verksam. Under Business Arena Uppsala 14 november modererar Johar Bendjelloul den gemensamma inledningen och avslutningen samt seminariespår 2 med tema samhällsbyggnad. Vi passade på att ställa tre snabba frågor till honom inför uppdraget!

1. Vilka programpunkter tror du kommer engagera flest?
– Svårt att svara på, men jag tippar att det som rör vår outgrundliga bostadspolitik kommer att engagera. En riktigt stor framtidsfråga, som det varit märkvärdigt tyst om i valrörelsen.

2. Vad tror du Business Arena kan bidra till?
Det måste vara möjligheten till möten mellan människor. Mejl, telefon och Skype i all ära: inget slår det fysiska mötet mellan fyra (eller fler) ögon.

3. Vilken är din uppfattning om Uppsala som stad?
– Jag blir alltid på gott humör av att besöka Uppsala. Den unga känsla som finns i en universitetsstad, i kombination med det historiska arvet. Det är en attraktiv blandning.

Se hela Business Arena Uppsalas program här

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015