ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Tre snabba med Åsa Uhlin

9 november 2018

Åsa Uhlin har en lång karriär som journalist i chefsposition på redaktioner som Dagens Medicin, Finanstidningen och Dagens Politik. Innan hon för tre år sedan tillträdde posten som chefredaktör för Veckans Affärer var hon förlagschef på Bonnier Ledarskap, Bonnier Academy och Medibas. På Business Arena Uppsala modererar Åsa Uhlin den gemensamma inledningen och avslutningen samt seminariespår 1 med tema fastighet och finans.

1. Vilka programpunkter tror du kommer engagera flest?
– Jag misstänker att programpunkten med Anna Felländer om AI kommer att vara intressant för många. Den snabba utvecklingen inom artificiell intelligens både lockar och skrämmer många och det ska verkligen bli spännande att höra vad Anna Felländer som har så stor digital erfarenhet har att säga. Sedan tror jag att infrastrukturseminariet om flaskhalsar kontra framtida potential har möjlighet att väcka både diskussion och engagemang.

2. Vad tror du Business Arena kan bidra till?
– Det är bra att bygga sammanhang där olika intressenter kan mötas och utbyta både idéer och kunskap med varandra. Och att diskutera vilka lokala effekter som nationella och globala trender kan få är både nyttigt och nödvändigt.

3. Vilken är din uppfattning om Uppsala som stad?
– Jag gillar verkligen Uppsala alltsedan jag bodde där för många år sedan och jobbade på Upsala Nya Tidning. En härlig stad, lagom liten att cykla i och stor nog för att rymma alla möjliga sorters människor och idéer.

Se hela Business Arena Uppsalas program här

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015