ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Tre snabba med Åsa Uhlin

9 november 2018

Åsa Uhlin har en lång karriär som journalist i chefsposition på redaktioner som Dagens Medicin, Finanstidningen och Dagens Politik. Innan hon för tre år sedan tillträdde posten som chefredaktör för Veckans Affärer var hon förlagschef på Bonnier Ledarskap, Bonnier Academy och Medibas. På Business Arena Uppsala modererar Åsa Uhlin den gemensamma inledningen och avslutningen samt seminariespår 1 med tema fastighet och finans.

1. Vilka programpunkter tror du kommer engagera flest?
– Jag misstänker att programpunkten med Anna Felländer om AI kommer att vara intressant för många. Den snabba utvecklingen inom artificiell intelligens både lockar och skrämmer många och det ska verkligen bli spännande att höra vad Anna Felländer som har så stor digital erfarenhet har att säga. Sedan tror jag att infrastrukturseminariet om flaskhalsar kontra framtida potential har möjlighet att väcka både diskussion och engagemang.

2. Vad tror du Business Arena kan bidra till?
– Det är bra att bygga sammanhang där olika intressenter kan mötas och utbyta både idéer och kunskap med varandra. Och att diskutera vilka lokala effekter som nationella och globala trender kan få är både nyttigt och nödvändigt.

3. Vilken är din uppfattning om Uppsala som stad?
– Jag gillar verkligen Uppsala alltsedan jag bodde där för många år sedan och jobbade på Upsala Nya Tidning. En härlig stad, lagom liten att cykla i och stor nog för att rymma alla möjliga sorters människor och idéer.

Se hela Business Arena Uppsalas program här

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Det bästa med Business Arena är att man får inspireras, lära känna massa nya människor och också träffa kompisar från förr.”
- Alexandra Laurén, vd, Bonava
”Ett tillfälle för mycket spontana möten och att mötas mellan fastighetsbolag, politiken och konsulter. ”
- Johanna Hessius, CEO & Head of Advisory Sweden, Newsec
”Det bästa med Business Arena är det personliga mötet, med både befintliga och potentiella kunder. ”
- Christian Fjordskär, försäljningschef, Värderingsdata AB
”Business Arena står för kunskap, nätverk och gemenskap. Med tanke på de stora utmaningarna som samhället i stort står för och branschen i synnerhet, så bör vi hjälpas åt att ta ansvar för samhällsbyggandet.”
- Annika Selin, vd, Forsen

Nyhetsbrev