ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Transaktioner, bostäder och mål i Norrköping

1 februari 2019

Mars månad närmar sig med stormsteg och således Business Arena Norrköping som tar plats på Louis De Geer Konsert & Kongress den 21 mars. Ta del av ett program som rör allt från Ostlänken och hyresmarknaden till integration och framtidens stad!

Investeringscase x2
I programmet hittar du två fördjupningar om två specifika investeringsområden i Norrköpings kommun: Inre Hamnen och den nya centralstationen. Gammal industrimark förvandlas till ny innerstadsmiljö – välkommen att lära dig mer.

När: 21 mars
Plats: Louis De Geer Konsert & Kongress

Anmäl dig här

Ta del av hela programmet

Om Business Arena Norrköping
Business Arena är Nordens största mötesplats för fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. Business Arena Norrköping är en del av konceptet Business Arena Satellit – lokala mötesplatser med lokala fastighets- och samhällsbyggnadsfrågor i fokus. Arrangörer är Business Arena tillsammans med Norrköpings kommun.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015