ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Träffa vår nya medarbetare Belinda!

3 september 2014

I takt med att Business Arena växer utökar Fastighetsnytt med ytterligare en medarbetare, Belinda Macauley. Hon kommer ingå i programgruppen för Business Arena.

Hej Belinda! Kan du berätta kort om dig själv?
Jag är 34 år och kommer närmast från Malmö, där jag jobbat med seminarier och event under ett par år. Flyttade upp till Stockholm i somras.

Hur känns det att börja på Fastighetsnytt/Business Arena?
Jag tycker att det ska bli jättekul att få jobba med ett så proffsigt gäng och med ett så etablerat och starkt varumärke som Business Arena är.

Vilken roll kommer du att ha?
Jag kommer att jobba som projektledare och ingå i programgruppen för Business Arena, där jag kommer att vara med att vidareutveckla konceptet, bland annat vad gäller seminarier och annat programinnehåll i samtliga av våra Business Arena-arrangemang.

Vad gör du helst när du inte arbetar?
I Malmö sjöng jag i en gospelkör. Annars tycker jag väldigt mycket om inredning och loppisar. Det har blivit extra mycket sånt nu när jag precis har flyttat.
Belinda Macauley

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015