ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Träffa ministrarna på Business Arena Stockholm

8 september 2015

ministrar

I år kan vi välkomna politikerna till Business Arena Stockholm. Vi ser bland annat tre ministrar, en tidigare statsminister och Stockholms finansborgarråd.

Vi kommer att få höra om regeringens infrastrukturpaket och tankar kring investeringar och prioriteringar genom infrastrukturministern Anna Johansson (S) i ”Regeringens infrastrukturpaket” kl. 14:00 (seminarium 2, onsdagen den 16 september).

Helene Hellmark Knutsson (S), Sveriges minister för högre utbildning och forskning, menar att kunskap är grunden för en positiv samhällsutveckling. I ”En forskningspolitik som stärker näringslivet” berättar hon mer om en utbildningspolitik som stärker näringslivet (fördjupning A, onsdagen den 16 september kl. 11:00).

I en av fördjupningarna i år diskuterar vi vad krävs för att uppnå jämställd representation i bolagen. Där medverkar bland annat Sveriges barn-, äldre- och jämställdhetsminister Åsa Regnér (S). Vad ska till för att skynda på målen för jämställd represenatation? (fördjupning L, onsdagen den 16 september kl. 16:00).

Dessutom kommer den tidigare statsministern Fredrik Reinfeldt (M) att finnas på plats för att tala om den svenska ekonomin ur ett globalt perspektiv i ”Den svenska ekonomin och Sveriges roll i omvärlden – hot och möjligheter” ( seminarium 1, onsdagen den 16 september, kl. 11:00).

I traditionsenlig Business Arena Stockholm-anda inleder Stockholm stads finansborgarråd. Klockan 09.00 den 16 september välkomnar Karin Wanngård (S) oss till årets evenemang.

Då onsdagens platser tagit slut går det numera endast att anmäla sig till torsdagen.

Anmäl dig här

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015