ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Träffa branschens beslutsfattare på Business Arena Malmö & Göteborg i vår

21 januari 2015

Med omkring 670 besökare sålde Business Arena Malmö slut i fjol. I Göteborg slog vi publikrekord med över 840 besökare. I vår är det dags igen.

talare gbgLikt fjolåret fortsätter vi på Svenska Mässan. I Göteborg har du chansen att den 14 april höra bland annat Cecilia Fasth (Eklandia Fastighets AB), Lars Oxelheim (ekonomiprofessor), Kristina Pettersson-Post (Vasakronan), Lars-Bertil Ekman (Göteborgs Stadshus AB), Therese Brusberg (Göteborg & co) och Jan Jörnmark (författare och docent) tala

talare malmöI Malmö tar vi ett nytt steg, i nya lokaler på Malmö Live och med ett utvidgat seminarieprogram. Den 7 maj kommer du att kunna lyssna till talare som Anders Almgren (KSO i Lunds kommun), Pia Kinhult (ESS), Greg Clark (internationell storstadsexpert), Heidi Avellan (politisk chefredaktör på Sydsvenskan), Kerstin af Jochnick (förste vice riksbankschef) och Mikael Stamming (utvecklingsdirektör i Region Skåne).

I båda städerna är ekonomi, finansiering, näringsliv, stadsbyggnad och infrastruktur några av de ämnen som står på agendan. Som vanligt blir det på respektive ort en heldag med program från morgon till sen eftermiddag – och branschens bästa mingel i pauserna.

Ett fullständigt program med talare och programpunkter kommer att presenteras inom kort

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015