ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Topptrio medverkar på Business Arena Umeå

6 december 2017

Sveriges före detta vice statsminister Maud Olofsson, Dagens Industris politiska redaktör PM Nilsson och statsvetaren Jenny Madestam medverkar som talare på Business Arena Umeå i februari 2018. Lyssna till en paneldiskussion om valåret och Sveriges parlamentariska utmaningar, förutsättningar och mål.

Valet ligger runt hörnet, ett mycket ovisst val som väl kan betyda att det parlamentariska läget kan bli ännu märkligare. Vilka frågor kommer bli de viktigaste i valet? Vilket block kommer ta makten i riket och kommer Sverigedemokraterna fortsatt att ha en vågmästarroll? Hur påverkar ledarbytet i Moderaterna Alliansen? På fastighetsbranschens mötesplats Business Arena Umeå lyfter vi valåret 2018 i ett eget seminarium.

Under rubriken ”Svensk politik – vad kan vi förvänta oss?” talar Maud Olofsson, Sveriges f.d vice statsminister/partiledare, entreprenör och ordförande i Visita, PM Nilsson, politisk redaktör vid Dagens Industri och Jenny Madestam, statsvetare och lektor i offentlig förvaltning vid Södertörns Högskola.

Välkommen till ett seminarium där vi frågar oss hur det svenska politiska landskapet kommer se ut efter september nästa år.

 

Har du inte anmält dig till Business Arena Umeå än? Gör det här! 

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev