ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Tillväxten i Sveriges logistiknav

10 januari 2019

Europavägar, järnväg, flyg, hamn, universitet och stora obebyggda markområden – alla förutsättningar i världen för fortsatt god tillväxt?

Välkommen till Business Arena Norrköping där vi diskuterar vilka hinder den östgötska regionen möter ekonomiskt, lokalt och globalt. Lyssna till: Anna Gissler, tillförordnad vd för Stockholm Business Region, Pontus Lindblom, Norrköpings kommuns näringslivsdirektör, Henrik Åkerström, vd för Norrköpings Hamn, Johanna Palmér, Östsvenska handelskammarens vd och Lars Stjernkvist, kommunstyrelsens ordförande i Norrköping. Christoffer Börjesson, CDO vid Fastighetsägarna, inleder.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015