ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Tematidning om Uppsala

8 oktober 2018

Den 14 november kommer Nordens största mötesplats för fastighets- och samhällsbyggnadssektorn, Business Arena, till Uppsala. I samband med detta publicerar arrangörerna Fastighetsnytt och Business Arena en hel tidning om kommunen.

I tidningen kan du ta del av intervjuer med lokala makthavare och politiker, en krönika av statsvetaren Stig-Björn Ljunggren, lägesrapporter om Uppsalas fastighets- och transaktionsmarknad och mycket mer.

Prenumeranter till Dagens Industri och Dagens Nyheter kan ta del av tidningen i tryckt form i onsdagens (10 oktober) respektive fredagens (12 oktober) upplaga. Tidningen kommer även att finnas tillgänglig på businessarena.nu den 10 oktober.

Vad händer på Business Arena Uppsala? Läs programmet här!

Anmäl dig till Business Arena Uppsala här >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015