ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Tät debatt om förtätning

19 september 2012

Debatten efter lunch på stadsbyggnadsseminariet i C3 var mycket intressant. Bland annat debatterades förtätning eller inte och urbana kvaliteter. En som gärna vill ha mer urbanitet och är rädd för att det kommer att ta sin tid är Pehr Granfalk (M) som är KSO i Solna. Han är hyfsat skeptisk till central planering:

”RUFS:en är rätt död”, säger Pehr Granfalk.

Thomas Rudin (S) som är oppositionsborgarråd i Stockholm undrar om driften att bo i innerstaden är en hauss och menar att det är svårt att förse barnfamiljer i stadskärnan med den service de behöver.

”Staden skulle behöva sikta längre fram än vad marknaden gör och jag tycker att det behövs en gemensam vision för var vi vill komma. Idag är det väldigt många som bara tänker på vad som händer nu”, säger Thomas Rudin.

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015