ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Tänk win-win vid samhällsengagemang

2 juli 2015

Som Rudolf Antoni, vice vd på Fastighetsägarna GFR betonar är de absolut viktigaste investeringarna vi gör kanske inte i byggnaderna, utan det som händer runtomkring. Det var fokus för förmiddagens seminarium om hur branschen kan ta ett ökat samhällsansvar. Vilka konkreta initiativ kan man ta på kort sikt och vad kan vi göra mer?

FullSizeRender (23)
Rudolf Antoni, Wadih El-Achkar, Maria Arneng, Per O Dahlstedt, Reza Yazdi

Wadih El-Achkar, grundare, Jobblotsen
”Involvera underleverantörer och hitta nya rekryteringsmetoder. Den stora utmaningen ligger i att lyckas utmana oss själva”

Per O Dahlstedt, affärsområdeschef företag och brf, SBAB
”Var med i projekten där man talar om vardagsekonomi. Gå ut till områden och tala med ungdomarna om hur de kan skapa en trygg ekonomisk grund, till exempel genom att informera om vad sms-lån innebär och leder till”

Reza Yazdi, energi- och hållbarhetsansvarig, Rikshem
”Tänk på delaktigheten – på att få de boende att bli mer delaktiga i alla de val och möjligheter som finns. Vänta inte till senare, det kan skapa reaktioner”

 Maria Arneng, verksamhetsansvarig, Läxhjälpen
”Tänk win-win hela tiden och på vad vi kan åstadkomma tillsammans. Krävs fler aktörer än en för att bidra, här krävs alltså samverkan”

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015