ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Tack för i år!!!

21 september 2012

Vi vill tacka alla som var med och gjorde årets Business Arena till en trevlig, intelligent och konstruktiv mötesplats!

Skarpa analyser (bland annat avseende det svenska försvaret), kärnfulla uttalanden (”Alla måste bli litet fattigare”, Lennart Sten) och heta debatter (tack inte minst Hamilton, Sjöstedt och Rudin).

Nu låter vi alla intryck sjunka in, tar med oss alla synpunkter och på måndag börjar vi fila på Business Arena igen (Malmö, Göteborg, Almedalen och Stockholm – och Köpenhamn, Oslo, Helsingfors, London, Cannes, München, kanske Frankfurt).

Den 26 oktober kommer nr 5 av Fastighetsnytt med massor av reportage från Business Arena. Innan dess finns fastighetsnytt.se och bloggen, och Twitter (@businessarenafn).

Hälsningar!!!

Vi på Business Arena/Fastighetsnytt

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015