ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Tack för i år, Stockholm!

18 september 2014

WanngårdBusinessArena

Det 14:e året av Business Arena Stockholm blev det åttonde utsålda året i följd, vilket tyder på att det finns ett omfattande intresse och behov av att diskutera fastighetsrelaterade frågor i sammanhang som dessa.

I år fanns över 5 600 delegater på plats på Stockholm Waterfront under båda dagarna, för att lyssna till de diskussioner och samtal som fördes under årets två huvudteman Hur påverkas branschen av valresultatet? och När infrastrukturen driver samhällsbyggnadsprocessen. Över 350 talare inspirerade och delade med sig av sina kunskaper och erfarenheter och ett 140-tal partners fanns på plats på utställningsområdet.

Vi vill rikta ett varmt tack till alla er som deltog i år och vi hoppas att ni upplevde årets evenemang som givande. Nästa år kommer vi tillbaka och arrangerar ett ännu bättre och en ännu mer inspirerande mötesplats! Då anordnas Business Arena Stockholm den 16-17 september, liksom under de senaste 4 åren på Stockholm Waterfront Congress Centre.

På våra digitala kanaler Twitter och Instagram kan du se bilder och kommentarer från årets evenemang. Missa heller inte det kommande numret av Fastighetsnytt som ges ut den 31 oktober. Då har vi ett långt reportage från Business Arena Stockholm.

Stort tack och varmt välkomna tillbaka nästa år!

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015