ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Tack för i år, Malmö!

4 april 2014

Igår samlades närmare 650 personer, alla med koppling till fastighets- och samhällsbyggnadssektorn, i ett fullsatt Scandic Triangeln i Malmö.

I år bjöd Business Arena Malmö på en mix av kunskap, inspiration, affärsnätverkande och diskussioner – allt under årets huvudteman ”Finans och fastigheter” och ”Stadsbyggnad”. På Business Arena Malmö delade omkring 100 duktiga talare med sig av sina kunskaper och drygt 30 partners fanns på plats på utställningsområdet.

Business Arena Malmö är över för i år och vi som står bakom arrangemanget vill nu rikta ett varmt tack till dig som bidrog till att göra evenemanget så lyckat. Vi hoppas att du kommer tillbaka nästa år!

Besök gärna Twitter och Instagram för att (åter)uppleva Business Arena Malmö 2014 genom levande bilder och kraftfulla citat.

Tack!

triobild malmö

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015