ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Tack för i (g)år Göteborg!

9 april 2014

Igår samlades över 800 personer i nya, fräscha lokaler på Svenska Mässan i Göteborg; alla med en koppling till fastighets- och samhällsbyggnadssektorn.

Business Arena Göteborg 2014 bjöd på en mix av kunskap, inspiration, affärsnätverkande och diskussioner – allt under årets huvudteman ”Finans och fastigheter” och ”Stadsbyggnad”. Omkring 100 duktiga talare delade med sig av sina kunskaper och ett 30-tal partners fanns på plats på utställningsområdet.

Business Arena Göteborg är över för i år och vi som står bakom arrangemanget vill nu rikta ett stort och varmt tack till alla er som var med och deltog och gjorde gårdagens evenemang så lyckat. Vi hoppas att även ni upplevde besöket som betydelsefullt och på att vi får återse er nästa år!

Besök gärna Twitter och Instagram för att (åter)uppleva Business Arena Göteborg 2014 genom levande bilder och citat!

_0274765_0275109

_0274933

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015