ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Tack för i år, Almedalen!

4 juli 2014

 

2014-07-02 10.52.40Efter fem intensiva dagar på Gotland är det dags att summera intrycken av årets upplaga av Business Arena Almedalen. Programpunkterna avlöste varandra och många spännande samtal om bland annat bostadspolitik, riksdagsvalet och stadsplanering avverkades. I år fanns vi på plats mellan måndagen den 30 juni – fredagen den 4 juli.

Det tredje året av Business Arena Almedalen kännetecknades av kärnfulla möten, debatter och samtal. Fokus bland årets 52 programpunkter låg på valåret och det potentiella utfallets betydelse för branschen. Andra områden som diskuterades vitt och brett var bostadsfrågan, hållbarhet och stadsplanering. Varje morgon inledde vi tillsammans med Stig-Björn Ljunggren och en analys av dagens parti. Varje eftermiddag avslutades med en summering med ett efterföljande mingel.

Nu vill vi rikta ett stort och varmt tack till alla cirka 135 talare som var med och diskuterade på Burmeister, till alla våra 24 partners och sist men inte minst, till alla er som besökte oss på Burmeister under veckan. Välkomna tillbaka till Business Arena Almedalen nästa år! Dessförinnan hoppas vi givetvis på att få återse er på Business Arena Stockholm den 17-18 september, där vi fortsätter och fördjupar diskussionerna under två heldagar på Stockholm Waterfront Congress.

Vi ses!

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev