ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Tack Almedalen 2015!

3 juli 2015

Fem innehållsrika dagar i Almedalen är nu över. Nu vill vi rikta ett stort tack till alla partners, talare och besökare som på ett eller annat sätt var med oss på Business Arena Almedalen 2015.

DSC08597

För fjärde året i rad kunde vi öppna upp dörrarna till Burmeister och fastighetsbranschens egen mötesplats i Almedalen. Tillsammans med 39 partnerföretag från branschen och över 170 talare genomförde vi årets upplaga, som i år innefattade närmare 50 seminarier inom bland annat bostadspolitik, jämställdhet och stadsplanering.

En glädjande trend som vi kunnat notera de senaste åren är att allt fler utanför fastighetsbranschen hittar till Burmeister. Förutom det lite annorlunda programupplägget är tillgängligheten en av de största skillnaderna mellan Business Arena Almedalens koncept och de övriga arrangemangen.

Nu vill vi rikta ett stort tack till alla er som besökte oss under veckan. Vi hoppas på att få återse er nästa år om inte dessförinnan på något av våra andra evenemang runt om i Sverige. Nu närmast ligger Business Arena Stockholm den 16-17 september, där vi fortsätter och fördjupar diskussionerna från Almedalen.

Avslutningsvis vill vi önska alla en riktigt skön sommar och semester!

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015