ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Synlighet, tillgänglighet och affärsnytta med Business Arenas app

10 april 2017


Ladda ned vår Business Arena-app i App Store och Google Play. Aktivera med kod: malmo

Business Arena appen är aktiverad! Genom att ladda ned den slipper du inte bara hålla reda på ett fysiskt program (som du numera kan ha direkt i telefonen), du ökar dessutom din tillgänglighet och synlighet, samtidigt som du ser vilka andra som är på plats på Business Arena Malmö. Lägg till uppgifter som telefon, företag och mejladress och öka affärsnyttan genom att underlätta för andra deltagare på plats att ta kontakt. Här kommer några steg kring hur du kan använda appen:

Steg 1: Ladda ned appen
Ladda ned appen i App Store eller Google Play.

Steg 2: Fyll i kod och aktivera event
För att få tillgång till eventet Business Arena Malmö behöver du ange koden malmo. När du öppnar appen första gången eller när du går in på deltagarlistan kommer den att be om åtkomst till din telefonbok, vilket bör bekräftas om man vill utnyttja affärsnyttan maximalt genom att kunna bli tillagd/lägga till andra deltagare i telefonboken. Observera att åtkomsten inte handlar om att komma åt dina kontakter, utan enbart att du och andra deltagare ska kunna lägga till varandras nummer.

Steg 3: Se till att du syns i deltagarlistan
Appen utgör en mötesplats i mötesplatsen, där du kan interagera med andra deltagare som besöker Business Arena Malmö. När eventet aktiveras kommer den att be om ditt för- och efternamn till deltagarlistan, där du kan se vilka de andra deltagarna på plats är. Genom att gå in och redigera din profil kan du lägga till uppgifter som titel, företag, telefonnummer, e-mail och sociala medier-konton, vilket vi rekommenderar för att få ut mesta möjliga affärsnytta på plats.

Steg 4: Gör ditt eget program
Med appen behöver du inte hålla reda på ett fysiskt program eftersom allt finns samlat direkt i telefonen. Med appen kan du även göra ditt eget programschema genom att favoritmarkera de seminarier du är intresserad av. Ett mycket mer hållbart alternativ än tryckt material!

Steg 5: Ställ en fråga till panelen
Väl på plats kommer du under funktionen ”Dialog” att kunna ställa anonyma frågor till panelerna i några utvalda seminarier. Vilka dessa är står tydligt i menyn. Observera att funktionen inte fungerar under de seminarier som inte finns med på listan.

Vi ses på Malmö live den 20:e april!

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015