ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Sveriges logistiknav växer

26 november 2018
Foto: Peter Holgersson

Den 21 mars är det premiär för den tredje kongressen i satsningen Business Arena Satellit: Business Arena Norrköping. I den expansiva industristaden händer mycket – här kopplas stora delar av Sveriges logistik samman och möter ny innovation.

Välkommen till en heldag med de lokala samhällsbyggnads- och fastighetsfrågorna i fokus. Säkra din plats redan nu – anmäl dig på Business Arenas hemsida.

Nyfiken på vilka ämnen vi tar upp i programmet? Den 12 december presenterar vi en första programversion digitalt. Håll utkik på businessarena.nu!

Till anmälan >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015