ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Svenska hyresrätter som investeringsvara?

18 februari 2020

Senaste åren har allt fler utländska aktörer gjort stora förvärv på den svenska bostadsmarknaden och det visar sig att för dessa är den inhemskt utskällda hyressättningsmodellen en garanti för en bra avkastning. Vad är det som gör våra hyresrätter så attraktiva och varför går det inte att översätta det till ökad nyproduktion?

Lyssna till en diskussion mellan: Gunnar Blomé, chef Samhällsplanering, Malmö stad, teknisk dr i Bygg- och fastighetsekonomi, Marie Thelander Dellhag, vd, MKB Fastighets AB, Patrik Hall, vd, Heimstaden och Tomas Ernhagen, chefsekonom, Fastighetsägarna.

Se programmet här >>
Till anmälan >>

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev