ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Svajig marknad trots fortsatt stor brist – vad tror experterna?

9 januari 2018

”Går det att bygga bort bostadsbristen?” – det är en fråga som vevats fram och tillbaka de senaste åren när bostadsbristen blivit allt mer påtaglig och byggtakten ökat markant. Efter sommaren 2017 har bostadsmarknaden dock börjat svaja med stagnerande eller fallande priser, projekt som gjorts om till hyresrätter, skarpare amorteringskrav och förväntan om höjda räntor. Hur har marknaden i västra Sverige påverkats?

Business Arena Göteborg diskuterar Marina Fritsche, regionchef Göteborg, Wallenstam, Mårten Lilja, affärsområdeschef Bostad och vice vd, Riksbyggen, Claudia Wörmann, boendeekonom, SBAB och Mats Vilhelmsson, professor i fastighetsekonomi, KTH, ämnet under rubriken ”Svajig marknad trots fortsatt stor brist”, i seminariespår 3 med tema Bostad. Missa inte det!

Anmäl dig till Business Arena Göteborg (10/4) >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015