ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

BUSINESS ARENA UMEÅ 2016: ”Sundsvall i dag är inte vad det var då”

24 februari 2016

IMG_7705

”Sundsvall i dag är inte vad det var då” inleder dagens moderator Andreas Sjöberg, marknadsområdeschef Mellansverige och platsansvarig på Fastighetsägarna Mittnord och syftar till när han flyttade från Sundsvall som ung. Och han menar det på ett positivt sätt. Fördjupningen handlar om nämligen om ökad framtidstro i Sundsvall, där det finns stora planerna på att utveckla citykärnan.

Stig Svedberg, vd, Tvättbjörnen sammanfattar utvecklingen i citykärnan:

”Tittar man fem år framåt i tiden är Sundsvalls citykärna en större del restauranger, caféer, mötesplatser och bostäder. Vissa typer av butiker finns kvar, liksom kontor som advokater och tandläkare, men mest restauranger och mötesplatser. Det blir ett ställe att umgås på och det kommer vi se ganska snart.”

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

Tack Malmö!

Tack Malmö!

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015