ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Straffet för att inte digitaliseras

4 oktober 2019

Digitaliseringen har slagit hårt mot många branscher, men inte mot bygg. På vilket sätt kan branschen göra bättre byggnader, samhällen och städer genom att digitaliseras? Och vad är straffet om digitalisering uteblir? Detta är ett av ämnena som kommer att diskuteras på Business Arena Luleå den 22 oktober.

Medverkande talare: Magnus Svantegård, Senior Advisor, Stronghold Invest AB, Anna Ståhlbröst, professor, Luleå Tekniska Universitet, Emelie Mannheimer, Director of Marketing and Communications, partner, Tengbom och Jerker Lessing, FoU-chef, BoKlok.

Anmäl dig till Business Arena Luleå här>>
Se programmet som PDF>>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015