ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Stora affärer i ”Rakt på sak” under Business Arena Stockholm

24 augusti 2016

Rakt på sak

Ni som har varit med på Burmeister i Almedalen känner igen Rakt på sak. En spännande person får svara på raka frågor i 15 minuter. Onsdagen den 21 september blir det frågestund på Business Arena Stockholm, ledd av Fastighetsnytts vd Johan Zetterstedt.

Först ut på scenen är Castellums vd Henrik Saxborn klockan 12.30. Han ska berätta mer om förvärvet av Norrporten, en av de största affärerna i branschen någonsin.

Cirka 12.45 är det dags för Joachim Hallengren som är vd och koncernchef för bostadsutvecklingsbolaget Bonava. Bolaget börsnoterades under sommaren, och vd får berätta hur han ska göra aktieägarna glada framöver.

Tid: 12.30 onsdagen den 21 september

Plats: Business Arena Stockholm, Vasakronans torg, plan 4

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015