ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Statistik Business Arena Malmö och Göteborg 2014

25 april 2014

Branschindelning_stor

 

Vi vill tacka alla er som besökte Business Arena Malmö och Göteborg 2014. Vi håller för närvarande på att sammanställa alla utvärderingsformulären som strömmat in till oss. Det är med glädje vi noterat att 96 % av alla svaranden i Malmö anser att Business Arena uppfyllde deras förväntningar och att 93 % av de svarande i Göteborg ansåg samma sak om arrangemanget där.

Är du nyfiken på branschindelningen bland dem som besökte årets arrangemang? Klicka gärna på bilden ovan för att få dig en tydligare uppfattning om vilka som besökte Business Arena Malmö och Göteborg!

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015