ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

”Starkt Göteborg ökar lokal investeringsvilja”

7 april 2014

Med lite framförhållning och förvaltningsinitiativ kan de som investerar i Göteborg under 2014 se fram emot en mycket god marknadsutveckling”.

Christina Kämpe, Associate Director på JLL, gör en analys av transaktionsmarknaden i Göteborg i senaste numret av Fastighetsnytt (Starkt Göteborg ökar lokal investeringsvilja).

Imorgon har du chansen att höra henne under huvudseminariet Fastighetsmarknaden i Göteborg och Västra Götaland – stabil i en svårtolkad omvärld? Då medverkar hon nämligen som branschexpert och bisittare på huvudseminariet under temat finans och fastigheter. Det blir bland annat samtal om ekonomi och konjunktur, transaktioner, fastighetsfinansieringar och analyser av nya redovisningsregler. Givetvis med en lokal förankring.

kämpe

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015