ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Stark tillväxt för Sverige

28 februari 2014

Ränta, sysselsättning och tillväxtsiffror är alltid av största betydelse för aktörer på den kommersiella fastighetsmarknaden. I dag presenterades nya BNP-siffror och det visar sig att Sveriges tillväxt är överraskande stark.

Står sig trenden? Och hur påverkar den i så fall branschen och regionerna?

Torsdagen den 3 april och tisdagen den 8 april kommer Anna Felländer, chefekonom på Swedbank, till Business Arena Malmö och Göteborg för att gå igenom det senaste kring statistik och prognoser i ”Ekonomi och konjunktur – en genomgång av nuläget”. Därefter följer en paneldiskussion som får statistik och siffror att landa i regionen och branschen. Är du beslutsfattare inom fastighetsbranschen är detta ett bra tillfälle att få ett kvalificerat och rykande färskt beslutsunderlag!

 

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015