ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Social och ekonomisk hållbarhet i fokus under Almedalen

5 maj 2017

 

Hur kan fastighetsföretagen engagera sig i området där man äger fastigheter och på så sätt bidra till positiv social utveckling, som kommer såväl samhälle som företaget till del, och som också ger ekonomisk hållbarhet? Miljö, sociala omständigheter och ekonomi hänger ihop – det går inte att separera de tre hållbarhetsaspekterna från varandra.

Under Business Arena Almedalen berörs detta med en egen seminariepunkt. Under rubriken  ”Social och ekonomisk hållbarhet – hur bidrar fastighetsbranschen?” berättar Ilija Batljan, vd för SBB, och Marianne Förander, Executive Director på Real Estate, EY,  med olika infallsvinklar om sociala insatser med koppling till fastigheter och samhällsbyggnad.

Plats: Business Arena Almedalen, Restaurang Supper på Burmeister
När: Den 3 juli 2017 klockan 15.15 – 15.45

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015