ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Snart startar Business Arena-kalendern 2016!

8 oktober 2015

Snart startar Business Arena-kalendern 2016! Umeå står först på tur den 24 februari. När vi genomförde Business Arena Umeå för första gången i fjol besöktes vi av över 600 personer. Den 24 februari är det alltså dags igen.

Programarbetet pågår
För närvarande jobbar programgruppen för fullt med de olika programspåren för att fylla dagen med högkvalitativt innehåll. En första programöversikt kommer att kunna presenteras redan i slutet av oktober, så håll ögonen öppna!

Eftersom februari är närmare än man kan tro har vi även öppnat upp anmälningen till Business Arena Umeå 2016, där vi även har ett specialerbjudande om att gå tre från samma företag till priset av två. Här kan du anmäla dig

Vill du lyfta dina frågor med oss?
Vi arbetar med att erbjuda företag, kommuner, organisationer och andra en ökad affärsnytta i samband med Business Arena Umeå. Det handlar om synlighet och närvaro såväl under själva evenemanget som inför och efter. Vill du vara med i Umeå 2016? För mer information om vad det innebär, kontakta Jonas eller Kristian 

Jonas Ekstrand

Kristian Wallgren

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015