ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Snart är Business Arena Almedalen tillbaka!

3 maj 2016

Måndagen den 4 juli till fredagen den 8 juli befinner vi oss i Visby, rättare sagt på restaurang Supper på Burmeister. Där arrangerar vi för femte året i rad Business Arena Almedalen – fastighetsbranschens egen oas i Almedalen. Årets program innehåller närmare 50 seminarier, med klassiker som Rakt på sak-utfrågningar i heta stolen-format och intensiva kortintervjuer med morgondagens politiker. Med paneldebatter, analyser och utfrågningar fyller vi veckans program med de hetaste branschfrågorna just nu. Inträdet är givetvis kostnadsfritt.

Rakt på sak med 3 av Sveriges mäktigaste aktörer
I Rakt på sak får tre av Sveriges just nu ledande aktörer inom politik och näringsliv ta plats i heta stolen för att svara på viktiga omvärlds- och framtidsfrågor. Under veckan får vi besök av Amanda Lundeteg, vd på AllBright, som utsågs till framtidens mäktigaste opinionsbildare av TCO 2016. Vi gästas även av Marie Linder från Hyresgästföreningen och Johan Karlström från Skanska. Fler gäster tillkommer.

4 av morgondagens ledande politiker frågas ut
Hur kommer vårt land och våra städer att se ut i framtiden, när dagens ungdomspolitiker blivit beslutsfattare? I en daglig utfrågning har vi bjudit in fyra ledande ungdomspolitiker för att få perspektiv på hur morgondagens ledare tänker kring frågor som stadsplanering, bostäder, miljö och jämställdhet. I år får vi höra Philip Botström (SSU), Rasmus Törnblom (MUF), Mårten Roslund, Grön Ungdom och Sara Skyttedal (KDU).

Starta varje morgon med frukost & partianalys
Vi fortsätter vår Burmeister-tradition och inleder varje morgon med en 15 minuter lång analys av dagens parti. Vi bjuder på frukost och Stig-Björn Ljunggren bjuder på de senaste opinionssiffrorna, utspelen och förväntningarna på dagen och det avslutande partiledartalet. Varje morgon från kl. 07:45.

Gör ditt eget program i Business Arena-appen!
Nu har vi aktiverat Business Arena Almedalen-appen! Genom att ladda ned den slipper du inte bara hålla reda på ett fysiskt program, du ökar dessutom din tillgänglighet och synlighet i Almedalen, samtidigt som du ser vilka andra som är på plats. Ladda ned den i App Store och Google Play. Ange koden businessarena.

Se programmet i pdf här

 

 

Stig-Björn Ljunggren ger en analys av dagens parti - varje morgon
Ellinor Persson under fjolårets ungdomspolitikerutfrågning
Amanda Lundeteg, vd på AllBright
Ladda ned vår Business Arena-app i App Store och Google Play. Aktivera med kod: malmo

 

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015