ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Slutgiltigt Uppsala-program

31 oktober 2018

Nu kan du ta del av det slutgiltiga programmet för Business Arena Uppsala!

Business Arena Uppsala äger rum på Uppsala Konsert & Kongress den 14 november 2018. Välkommen till en heldag om fastigheter och samhällsbyggnad med fokus på utvecklingen, investeringarna och framtiden i Uppsala.

Se de slutgiltiga programmet som nedladdningsbar pdf här >>

Vad säger experterna?
På Business Arena Uppsala diskuteras allt från Uppsalapaketet, digitalisering och hållbarhet till regionsamarbete och investeringar. Lyssna till bland andra Börje Wennberg, regionråd (S), Region Uppsala, Daniella Waldfogel, näringspolitisk expert vid Stockholms Handelskammare och Andreas Larsson, vd för stiftelsen STUNS som får politik, näringsliv och universitet att samverka.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015